langoed ottermeer

Praktische informatie

Korting in 2017

Als je vakantie op de Ottermeerhoeve langer dan 6 weken van te voren boekt, dan krijg je 5% korting op de kampeerkosten (exclusief toeristenbelasting, milieuheffing en elektra).

Voorwaarde voor korting is dat je gehele bedrag binnen 3 dagen overmaakt.

Kampeertarieven

De complete prijslijst 2017 kun je hier downloaden, of stuur ons een e-mail via het contactformulier.

3 prachtige houten loften aan het ven.

Deze liggen iets terug van het ven waardoor er voldoende privacy is en een prachtig uitzicht over het water, met ondergaande zon. Ze zijn voorzien van keuken met ijskast, toilet, twee slaapkamertjes, een lekkere bank en tafel met stoelen. Het terras eromheen is heel ruim en met een comfortabele loungeset. Het zijn heerlijke huisjes om in te zijn. De prijs varieert van € 90,00 tot € 130,00 inclusief 4 personen, elektra en gas. Midweek in laagseizoen voor € 300,00. Schoonmaakkosten € 40. Borg € 100,00

2 Pipowagens en 1 yurttent met houkachel

foto familie gezinskamperen
Authentieke pipowagens te huur

Er is een houtsnijwerk pipowagen, de zonnewagen, met een tweepersoons bed, keuken, zithoek, en een drie persoons tentje ernaast. De moderne pipowagen heeft een tweepersoons bed, 2 stapelbedden, keuken en zithoek. Beiden hebben een buitentafel en stoelen.

De yurttent, een gezellige ronde tent, heeft een keuken, 4 slaapplaatsen, een eet/zithoek en een houtkacheltje. Met doeken kun je afscheidingen maken. Buiten staat een picknicktafel en 2 zitstoelen.
De prijzen variëren van € 75 tot € 100 per dag, inclusief 4 personen, gas en elektra. Midweek in laagseizoen voor € 250. Schoonmaakkosten € 40. Borg € 50.

Ottermeer Activiteiten en Themaweekenden

In de vakanties zullen er van allerlei activiteiten plaatsvinden. Bijvoorbeeld kampvuur met broodjes bakken, samen eten, yoga, paard en pony rijden, creativiteit, abseilen en boogschieten. In 2017 is er ook weer raku-stoken.
Samen ondernemen en om zo nieuwe contacten, ervaringen en verbindingen creren. Veel activiteiten zijn gratis, voor sommigen zal een vergoeding gevraagd worden.

We hebben dit jaar weer 2 thema weekenden, eentje rondom paarden en de andere op het midzomer-weekend. In het midzomer-weekend wordt er een beste kampvuurmuzikant gekozen, een initiatief van de groene koepel. Ook op hun site vind je daar meer info over.

Voor meer informatie over de themaweekenden, zie de activiteiten en themaweekenden pagina.

Gebruik houtgestookte sauna

De houtgestookte sauna wordt in het seizoen regelmatig gebruikt. De sauna staat aan het ven zodat je daar heerlijk in kunt koelen. Voor een kleine bijdrage kun je meedoen.

Voor kampeergasten is de sauna ook te huur. Bijvoorbeeld als je met je familie of met een aantal vrienden de sauna wil gebruiken. De kosten voor circa 3 uur zijn € 50 voor 4 personen en voor elke volgende persoon € 5 extra.

Milieubewust

Het terrein is schoon en opgeruimd, afval is gescheiden. Wij stellen het op prijs dat onze gasten biologisch afbreekbare shampoo en wasmiddel gebruiken wat gunstig is voor het milieu en ons systeem. Je kunt deze tegen inkoopsprijs bij ons kopen. Biologisch afwasmiddel en toiletpapier stellen wij beschikbaar.

Honden zijn aangelijnd welkom, na overleg

Honden zijn na overleg aangelijnd welkom op het natuurkampeerterrein. Ze mogen niet in de vennen zwemmen, en rond het zwemven met zandstrand komen. Dit komt onder andere omdat niet iedereen honden leuk vind, sommige mensen zijn er bang voor. Vlak naast de camping loopt een zandpad waar je je hond uit kunt laten. In Nispen is een water waar ze mogen zwemmen.

Picknickbanken

Er zijn picknickbanken te huur voor € 5 per dag of € 30 per week.

Bed & Breakfast het Berkenpad

Krijg je tijdens je vakantie bezoek van ouders of vrienden die niet willen kamperen? Dan is bed & breakfast Het Berkenpad in Roosendaal een mooi plekje om naartoe te gaan.

Kijk op berkenpad.nl voor meer info.

Referenties

Het tijdschrift caravannen heeft een leuk artikel over ons natuurkampeerterrein geschreven. Klik hier om het artikel te downloaden.

   

Boek ruim 6 weken van tevoren: 5% korting.

24 juni 2017: De beste kampvuurmuzikant. Heb je zin om mee te doen? Laat het ons weten.

Verder in de zomervakantie 2017: dagelijks yoga.
Verassende activiteiten.
Rakubakken.
Workshop drum bouwen.
Skill sharing.

In 2017 te huur:
3 houten loften aan het ven.
1 yurttent met houtkachel.
Een pipowagen en een zonnewagen.

klik op een foto voor een grotere afbeelding
foto Ottermeer ook voor familie Winterkamperen Heerlijk genieten in een mooie authentieke pipowagen foto Ottermeer ook voor familie Winterkamperen Ottermeer winterkamperen in je zelf gebouwde Iglosmiley foto tipi met pony foto tipi met pony Pony, paarden en kamperen