langoed ottermeer

Omgeving

foto grenspaal

De omgeving van het Landgoed Ottermeer is landelijk, afgewisseld met bossen, vergezichten, en veel kleine weggetjes waar je heerlijk kunt fietsen.

Doordat we pal aan de Belgische grens liggen kun je naast het fietsroutenetwerk Brabant ook gebruik maken van het prachtige Belgische fietsroutenetwerk.

Landgoed Ottermeer ligt ook aan de langeafstandswandelroute GR 5, het Grenslandpad.

Bos en Heide

Er liggen veel bosgebieden in de omgeving; landgoed Wouwse Plantage, Brabantse Wal, Oude Buissche Heide, Rucphense heide en de Kalmthoutse heide: een eldorado voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

Toerisme in de omgeving

foto stoom karrenmuseum

Naast natuur valt er nog veel meer te beleven in de omgeving van de Ottermeerhoeve.

De omgeving biedt onder andere 2 overdekte zwembaden, luxe sauna, schitterende golfbaan, uniek skydive centre, de bakkersmolen, speeltuinen, midgetgolf, karrenmuseum, ijsboerderij, veel restaurants en nog veel meer.

Zo is er volop te doen, ook voor de regenachtige dagen.

Bij de VVV in Roosendaal en Essen (op ca. 1,5 km afstand), kun je terecht voor meer informatie. Ook bij de gemeentelijke dienst Toerisme Bergen op Zoom is veel informatie te vinden.

Winkels

Alle noodzakelijke winkels zijn er op ca. 1,5 km afstand. Ook een biologische winkel. En verse broodjes, ook op zondag!
Verder zijn Roosendaal en Bergenop Zoom, met de mooiste binnenstad van Nederland, makkelijk te bereiken om boodschappen te doen.

Zeeland en België

Ook in de wat wijdere omgeving is meer dan voldoende te zien en te beleven. Het Zeeuwse water, met onder andere de Oosterschelde, en leuke vissershavens. Yerseke en Neeltje Jans liggen op zo'n 30 kilometer afstand.

Antwerpen is met het boemeltreintje vanuit Essen in 40 minuten te bereiken. Station Essen ligt op ongeveer 1 km van de camping. 65-plussers kunnen voor € 5,30 een dagretour met de trein kopen van Essen naar elke stad in Belgie.

Verder is in Plankendael een mooie dierentiun, en Bobbejaanland is ongeveer een uur rijden.

Boek ruim 6 weken van tevoren: 5% korting.

24 juni 2017: De beste kampvuurmuzikant. Heb je zin om mee te doen? Laat het ons weten.

Verder in de zomervakantie 2017: dagelijks yoga.
Verassende activiteiten.
Rakubakken.
Workshop drum bouwen.
Skill sharing.

In 2017 te huur:
3 houten loften aan het ven.
1 yurttent met houtkachel.
Een pipowagen en een zonnewagen.